söndag 17 maj 2015

Demokratifabriken - NU börjar insamlingen!


Nu börjar crowdfunding-kampanjen för boken Demokratifabriken - EU från insidan.

Du kommer till insamlingssidan genom att klicka här » » »

Demokratifabriken kommer att bli en kritisk granskning av EU, på ett sätt som både kommer att roa och förfära. [Läs mer»] Går kampanjen i mål kommer jag att ägna sommaren åt att skriva och producera boken.

Kommer det in minst 50.000 kr – då blir det en bok. (Annars går pengarna tillbaka till dem som bidragit.) Kommer det in minst 70.000 kr – då blir det även en ljudbok. Och om det kommer in mer pengar än så, då går de till att finansiera en föreläsningsturné om boken.

Boken kommer att finnas tillgänglig gratis för alla som e-bok och PDF, under Creative Commons. [Läs mer här»] Den kommer även att finnas till försäljning för den som hellre går via en nätbokhandel. Boken kommer även att finnas i pappersutgåva tillgänglig via nätbokhandeln, i den vanliga bokhandelns beställningssortiment eller direkt från ett svenskt Print-on-Demand-förlag.

Insamlingskampanjen är belöningsbaserad och ser ut så här:

  1. 10 euro (knappt 100 kr) – du får boken som e-bok och PDF innan den släpps till allmänheten.
  2. 50 euro (knappt 500 kr) – du får dessutom en signerad fysisk bok på papper.
  3. 1.000 euro (knappt 10.000 kr) – du får dessutom möjlighet att använda mig som föredragshållare om boken på en konferens, för ett privat sällskap eller i något annat sammanhang som du väljer.

När du ger ett bidrag, då köper du inte bara en bok – utan bidrar även till att den sprids i vidare kretsar, till alla intresserade.

Gå till insamlingssidan genom att klicka här » » »

(Om du av någon anledning vill lämna ett bidrag via andra kanaler än Funded by Me, sänd då ett mail till hax@bahnhof.se – så får du information om alternativa betalningskanaler.)

Tack för ditt stöd!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar