tisdag 5 maj 2015

Demokratifabriken – min bok om EU

Sju av tio svenskar anser att EU har för mycket makt eller att vi bör lämna EU helt och hållet.

Hur blev det så? Vad är det som är fel? Vad är det för mekanismer som driver människorna, byråkratin och institutionerna i EU?

Detta är några av frågorna som kommer att besvaras i boken Demokratifabriken.

Här får du också veta vad som sker bakom de stängda dörrarna.

Jag har skrivit om EU i tio år. Och jag arbetade som politisk assistent i Europaparlamentet 2009-2014. Så jag har mycket att berätta. En del är dråpligt. En del är upprörande. En del är helt enkelt förfärligt. Detta är en bok som inte kommer att lämna någon oberörd.

Oavsett om du vill att EU skall fungera bättre eller om du tycker att Sverige bör lämna EU – så är det en god idé att ta reda på mer om hur det verkligen fungerar bakom kulisserna.

Boken Demokratifabriken kommer också att ställa och diskutera de stora frågorna om Europa. Min röst är inte den enda som kommer att höras.

Nu börjar snart en insamlingskampanj – crowdfunding – för att jag skall kunna avsätta den tid som krävs för att skriva en bra, intressant och omskakande bok. Tanken är att först finna finansiering för att skriva själva boken. Kommer det in mer pengar, då blir det även en ljudbok. Och om folk ger mer pengar än så – då kommer jag att använda överskottet för att resa runt i Sverige och hålla föredrag om boken.

Jag hoppas att du vill vara med på denna resa.

Uppdatering: Kampanjen är nu igång. För att ge ett bidrag – » » klicka här! » »

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar